Savannerally (online)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 99


De Savanne rally is een spannend vierdaags evenement door Paramaribo, over de savanne en door de jungle van Suriname. De rally wordt georganiseerd door de SARK, de Surinaamse Auto Rally Klub. Tijdens de rally is het algemeen reglement van de SARK van toepassing, hierin kunt u de verschillende route-opdrachten die u voorgeschoteld krijgt terugvinden.

In deze cursus hebben wij het bijna 100 pagina’s tellende algemeen reglement van de SARK,  voor u samengevat in 10 overzichtelijke lessen. Niet alleen de verschillende route-opdrachten maar ook de wijze waarop u omgaat met routecontroles, tijdcontroles en aanwijzingen van de organisatie komen aan bod.

Enkele dagen voor de start van de rally wordt door de SARK aan alle deelnemers nog het Bijzonder Reglement (BR) toegezonden. De bepalingen in dit enkele pagina’s tellende reglement gelden uitsluitend voor deze editie van de rally en prevaleren boven het algemeen reglement.

Het volgen van de cursus Savanne Rally bij Bolletjepijl.nl kost € 99 inclusief BTW.

Nadat u zich hebt geregistreerd als cursist en het iDeal betaalproces hebt afgerond, ontvangt u direct uw gebruikersnaam en wachtwoord per mail.